Sziasztok!

Amióta az eszemet tudom, érdekelt a történelem, kifejezetten a hadtörténelem. Így a számítógépes játékok terén is elsősorban a háborús stratégiák, szimulátorok kötnek le. Az évek során sok méltán népszerű, és sajnos méltánytalanul elfeledett programmal játszottam. Bele se tudok gondolni hány órát repültem az Il2 Sturmovik csataterei felett, mennyi energiát fordítottam arra, hogy megnyerjem a világháborút a németekkel a Hearts of Ironban, hány véres csatát vezettem a Total War és Combat Mission sorozatban. A stratégiai játékok szerelmeseinek valószínűleg ismerősek ezek a címek, csakúgy mint például a Crusader Kings, Panzer General, Sudden Stike/Blitzkrieg és Men of War nevű játékok.

A blogon ezen játékok alapján íródott csatajelentéseimet, élménybeszámolóimat, történeteimet, vagyis angolul After Action Report-jaimat(AAR) szeretném közzétenni. Remélem élvezetes olvasmányok lesznek!

Szerző: Solyom2  2013.10.28. 13:32 Szólj hozzá!

Címkék: bemutatkozás

A bejegyzés trackback címe:

https://csatajelentes.blog.hu/api/trackback/id/tr405602793

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása